A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення

Дата: 19.04.2019 15:30
Кількість переглядів: 415

Відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про державну службу» , постанови Кабінету МіністрівУкраїни від 15.02.2002 №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» Мельнице-Подільська селищна рада з 22 вересня 2017 року оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: посадових осіб Мельнице-Подільської селищної ради.

Фото без опису

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантних посад (3 посади): Начальника відділу освіти,культури, молоді та спорту Мельнице-Подільської селищної ради, головного бухгалтера Мельнице-Подільської селищної ради, головного економіста Мельнице-Подільської селищної ради.

Особи котрі бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Мельнице-Подільської селищної ради такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; згоду на збір та обробку персональних даних; заповнену особову картку форми П 2 -ДС, дві фотографії розміром 4Х6см, копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua), копію 1,2,11 сторінок паспорта громадянина України, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); допуск до державної таємниці (при його наявності).                                    

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти участь, зазначених документів до заяви не додають.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантних посад: освіта вища відповідного професійного спрямування за відповідним освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, обов’язкове досконале  володіння комп’ютером та державною мовою.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надає Мельнице-Подільська селищна рада. Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

До участі у конкурсі не допускаються особи які: визнані в установленому законом порядку недієздатними, мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади; при прийнятті на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законом.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів  з дня оголошення конкурсу ( з 22 вересня 2017 року ) за адресою Тернопільська обл., Борщівський район  смт.Мельниця-Подільська вул. Кудринецька,1. Тел.(0354141148)

Об’єкти, що будуть надаватися в оренду Мельнице – Подільською селищною радою на конкурсній основі протягом 2016 року:

-М-Подільська музична школа (підвал)         - 36.0 кв.м.        площа Галицька

-М-Подільська музична школа (кім в корп)  -16.0 кв.м.         площа Галицька

-МСО                                                                  -38.0 кв.м          вул.І.Франка,2

-МСО                                                                  -22.6 кв.м          пл..Галицька,37

-МСО  (ощадбанк)                                             -70.0 кв.м                                                 

-М-Подільська стара школа (корпус 5 )          -65.7 кв.м.        вул.Незалежності

-село Вигода (  кімната в приміщенні

колишньої Вигодської сради                           32 кв.м            вул.С.Стрільців,45 а

- село Зелена (кімната приміщення ФАП )      23.3 кв.м         вул.Шевченка

- аптека( рай.номерна ком.лікарня)                  18.8  кв.м.       вул.Незалежності

- аптека (рай.номерна ком.лікарня)                   30.0 кв.м        вул.Незалежності

-швидка допомога(рай.номерна ком.лікарня)  119.76 кв.м.    вул.Незалежності                   

-гараж ( рай.номерна ком.лікарня)                   29.6 кв.м         вул.Незалежності

-кімната для масажу(рай.номерна ком.лікарня)  - 12.0 кв.м  вул.Незалежності   

КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН (0354141148)               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь