A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення

Дата: 19.04.2019 15:31
Кількість переглядів: 398

Відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету МіністрівУкраїни від 15.02.2002 №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» Мельнице-Подільська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: посадової особи Мельнице-Подільської селищної ради.

Фото без опису

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади (2 посади): Державного реєстратора  Мельнице-Подільського центру надання адміністративних послуг, головного економіста Мельнице-Подільської селищної ради.

Особи котрі бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Мельнице-Подільської селищної ради такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; згоду на збір та обробку персональних даних; заповнену особову картку форми П 2 -ДС, дві фотографії розміром 4Х6см, копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua), копію 1,2,11 сторінок паспорта громадянина України, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); допуск до державної таємниці (при його наявності), згоду на проведення спец перевірки.                                  

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти участь, зазначених документів до заяви не додають.

 Вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади державного реєстратора Мельнице-Подільського центру надання адміністративних послуг: освіта вища відповідного професійного спрямування за відповідним освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра,  стаж роботи за фахом на державній службі на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3-х років, обов’язкове досконале  володіння комп’ютером та державною мовою.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади головного економіста Мельнице-Подільської селищної ради: освіта вища відповідного професійного спрямування за відповідним освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на державній службі не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, обов’язкове досконале  володіння комп’ютером та державною мовою

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надає Мельнице-Подільська селищна рада. Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

До участі у конкурсі не допускаються особи які: визнані в установленому законом порядку недієздатними, мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади; при прийнятті на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законом.

Документи приймаються з 09 березня 2018 року по 09 квітня 2018 року, за адресою Тернопільська обл., Борщівський район  смт.Мельниця-Подільська  вул. Кудринецька,1. Тел.(0354141148)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь