A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

 З 5 по 7 грудня у м.Львів в Українському Католицькому Університеті проводився тренінг «Соціальні послуги в громаді : від ідеї до втілення» в рамках проекту « Надання соціальних послуг в громаді».

Дата: 17.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 546

    З 5 по 7 грудня у м.Львів в Українському Католицькому Університеті проводився тренінг «Соціальні послуги в громаді : від ідеї до втілення» в рамках проекту « Надання соціальних послуг в громаді». Де представники громади  Одеської та Тернопільської областей підвищували свій професійний рівень .

 

   У тренінгу приймали  участь керівники та фахівці структурних підрозділів з питань соціального захисту населення Одеської та Тернопільської облдержадміністрацій, обласних відділень Фонду соціального захисту інвалідів, а також представники громадських організацій.

   Учасники  ознайомились  з досвідом реалізації соціальних послуг в громадах Литви, Італії та Англії..

   Також під час тренінгу представники громад Одеської та Тернопільської областей відвідали Львівський міський центр реабілітації «Джерело», Всеукраїнський єврейський благодійний фонд «Хесед-Ар’є», WIKI бібліотеку, Центр соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і внутрішньо переміщених осіб та спільноту «Лярш-Ковчег» з метою вивчення практичного досвіду впровадження соціальних послуг в громаді Львова.

   Завдяки впровадженню та реалізації  проекту «Надання соціальних послуг в громаді», в об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей органи місцевого самоврядування й місцевої влади зможуть забезпечити мешканців громад пріоритетними соціальними послугами.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь