A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Мельнице-Подільська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Державного реєстратора Мельнице-Подільського Центру надання адміністративних послуг.

Дата: 07.02.2020 18:42
Кількість переглядів: 480

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про державну службу»,постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», розпорядження Мельнице-Подільського селищного голови № 21 від 31.01.2020 року,Мельнице-Подільська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Державного реєстратора Мельнице-Подільського Центру надання адміністративних послуг.

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата:

 - Повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

 -громадянствоУкраїни;

 -знання чинного законодавстваУкраїни;

- навичкироботи з комп’ютерноютехнікою

- вільне володіння державною мовою,

- стаж роботи у сфері права не менше3-х роківабо на посаді державного реєстраторачивиконанняфункцій державного реєстратора не менше1 року;

- Сертифікат  про підтвердженняпрофесійноїкомпетентності у сферідержавноїреєстрації    речових прав на нерухомемайно та їхобтяжень та/ або у сферідержавноїреєстраціїюридичнихосіб, фізичнихосіб-підприємців та громадськихформувань для здійсненняфункцій державного реєстратора.          

Особи котрі відповідають вимогам табажають взяти участь у конкурсі,подають до конкурсної комісії Мельнице-Подільської селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження служби;
  • згоду на збір та обробку персональних даних;
  • заповнену особову картку форми П 2-ДС;
  • дві фотографії розміром 4X6см;
  • копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua);
  • копію 1,2,11 сторінок паспорта громадянина України;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • копію трудової книжки;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобовязаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (при його наявності);
  •  згоду на проведення спецперевірки.

Особи,які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти участь, зазначених документів до заяви не додають.

   Додаткову інформацію щодо основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надає Мельнице-Подільська селищна рада. Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

До участі у конкурсі не допускаються особи які: визнані в установленому законом порядку недієздатними, мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади;при прийнятті на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законом.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення, за адресою Тернопільська обл.., Борщівський район, смт.Мельниця-Подільська вул.Кудринецька,1. Тел.(0354141148)

 

 

Мельнице-Подільський

селищний голова :                                                    В.В.Боднарчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь