A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

20 лютого 2020 року в селище Мельниця-Подільська з робочим візитом завітали польські колеги

Дата: 24.02.2020 17:45
Кількість переглядів: 3639

20 лютого 2020 року в селище Мельниця-Подільська з робочим візитом завітали польські колеги

 

20  лютого 2020 року Мельнице-Подільську із робочим візитом відвідав координатор проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України – Фаза2», Марек Ковальські.

Він також є представником Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща, генералом Державної пожежної служби Польщі у відставці.

Проект фінансується програмою U-LEAD з Європою, донорами якої є Європейський Союз, зокрема Данія, Естонія, Німеччина, Польща та Швеція, а його мета це розширення прав, можливостей та спроможностей ключових суб’єктів самоврядування на національному, регіональному та місцевому рівнях в умовах децентралізації.

Пан Марек зустрівся із головою Мельнице -Подільської ОТГ Володимиром Боднарчуком  та розповів про умови і мету проекту, що триватиме з березня по червень 2020 року.

Громаді  пропонують допомогу в налагодженні роботи добровільних пожежних команд, навчання рятувальників – членів цих команд, на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного Управління ДСНС України, навчальний візит до Польщі, в якому візьмуть участь представники ОТГ та Державної служби з надзвичайних ситуацій з метою опанування сучасними європейськими стандартами щодо організації заходів цивільного захисту в громадах, а також супровід усього процесу  ментором-практиком з Євросоюзу, який допоможе інтегрувати місцеву пожежну команду у систему безпеки громади.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь