A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

21 лютого 2020р. в м. Тернополі відбувся одноденний тренінг в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі з дітьми у Тернопільській області»

Дата: 26.02.2020 09:52
Кількість переглядів: 568

    21 лютого 2020р. в м. Тернополі відбувся одноденний тренінг в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії субєктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі з дітьми у Тернопільській області», Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (Агентства Організації Обєднаних Націй з питань міграції). На тренінг були запрошені представники мультидисциплінарних груп обєднаних територіальних громад Тернопільської області, серед яких були представники Мельнице-Подільської ОТГ.  

 

   На тренінгу були присутні:   голова Мельнице-Подільської ОТГ – Боднарчук В.В., головний спеціаліст економічного розвитку та інвестицій – Кужіль О.В., спеціаліст з юридичних питань – Гудзул І.Я., спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту – Якубовська Г.Я., спеціаліст із соціального захисту населення – Годована Н.П.

   Основною метою навчання є актуалізація знань у сфері протидії торгівлі людьми: основні ознаки, причини і наслідки, масштаби проблеми, індикатори виявлення, надання допомоги. Під час тренінгу були порушені питання національного механізму взаємодії субєктів у сфері протидії торгівлі людьми, повноваження субєктів взаємодії, морально-етичні засади спілкування з особами, які постраждали від торгівлі людьми. Види допомоги постраждалим, мультидисциплінарний підхід в організації виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Робота в громаді щодо виявлення та індетифікації осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

    Учасникам  тренінгу були вручені сертифікати неурядової організації Тернопільського міського жіночого клубу  «Відродження нації».

  Але найважливішим  є те, що  потрібно зрозуміти і донести в суспільство, що сучасне рабство може торкнутися кожного незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.  Постраждалі живуть серед нас, але часто залишаються невидимими!!!

    Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів

0 800 505 501

(безкоштовно зі стаціонарних телефонів)

527

(безкоштовно з мобільних телефонів)

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь