Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Вже другий рік поспіль до свята 8-го березня проходить волейбольний турнір серед жіночих команд селища.

Дата: 11.03.2020 11:19
Кількість переглядів: 917

  Вже другий рік поспіль до свята 8-го березня проходить волейбольний турнір серед жіночих команд селища. Започаткував цю традицію вчитель фізкультури та тренер з волейболу Павло Вікторович Шклярук. Щонеділі жіночі команди збираються на тренування, а турнір для них, як підведення підсумків, поєднання приємного з корисним.

 

  Учасників спортивного свята привітав начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Герчак Степан Петрович та побажав міцного здоров’я, позитивних емоцій, хорошої гри, учні вітали віршами, а дівчата підготували ритмічний танець.

  За перше місце змагалися 4 команди : три жіночих і одна чоловіча. Цікаве, видовищне й динамічне спортивне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й вболівальників. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої. За результатами волейбольного розіграшу перемогу здобула команда «Позитив» (молодша жіноча команда), II –ге місце «Подоляни» (старша жіноча команда), III-тє – «Юність» (учні- хлопці), IV-те – «Мельничанки» (учні-дівчата).

  Учасникам вручено грамоти та солодкі подарунки від відділу освіти, культури, молоді та спорту.

  Цей святковий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції! Вітаємо переможців змагань та бажаємо всім волейболістам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь