A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

  В умовах боротьби з коронавірусною хворобою COVID -19 за сприяння нашого депутата, голови  Тернопільської обласної ради Овчарука Віктора Вікторовича, надано нову автівку для покращення своєчасної швидкої медичної допомоги мешканцям  громади

Дата: 03.04.2020 15:28
Кількість переглядів: 528

    В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що  такі люди все таки є.

   В умовах боротьби з коронавірусною хворобою COVID -19 за сприяння нашого депутата, голови  Тернопільської обласної ради Овчарука Віктора Вікторовича, надано нову автівку для покращення своєчасної швидкої медичної допомоги мешканцям  громади,  облаштовану  згідно із сучасними вимогами для надання екстреної медичної допомоги.

   Мельнице-Подільська ОТГ, в особі селищного голови Володимира Васильовича Боднарчука, медичного персоналу, а також жителів нашої громади висловлюємо найщирішу вдячність за розуміння та підтримку.

   Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

    Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади. Поки такі живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. 

Мельнице-Подільський

селищний голова                                                                           В.В.Боднарчук


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь