Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: 12.08.2020 12:36
Кількість переглядів: 518

   9 серпня в рамках 9-го туру обласного чемпіонату з футболу у смт.Мельнице-Подільській відбувся черговий матч серед команд Першої ліги ФК «Мельниця»(смт. Мельниця-Подільська) та ФК «Рідна Борщівшина» (м.Борщів).

 

   Класичні дербі – це особливі матчі . Психологічно і одна, і друга команда були налаштовані максимально. Гості реалізували два моменти із двох, спочатку призначене пенальті на 33 хвилині, а вже на 45 з подачі кутового Олександр Бондаренко замкнув головою у дальній кут, рахунок «0» : «2». У мельничан було чимало перспективних атак та моментів, однак до фінального свистка рахунок так і не змінився.

    Поразки бувають у кожної команди, однак боротьба ФК «Мельниця» за вище місце у турнірній таблиці Першої ліги продовжується.

   Мельнице-Подільська селищна рада та всі уболівальники вдячні футболістам ФК «Мельниця» за яскраву гідну гру. Висловлюємо вам свою підтримку та бажаємо подальших перемог.

   Наступний матч відбудеться 16 серпня 2020 року о 16:00 год., в місті Зборів, де зустрінуться ФК «Мельниця» (Мельниця-Подільська) та ФК «Колос»(Зборів).

 

 

Фото без опису

 

   Що не кажіть, а футбольний чемпіонат району цьогоріч цікавий! Це підтверджують результати 9-го туру, і вони є досить непередбачуваними. Отже, північна зона - ФК Пилатківці - ФК Нічлава - 2:2, ФК Озеряни - ФК Бурдяківці - 0:0, ФК Турильче - ФК Цигани - 0:1; південна зона - ФК Горошова - ФК Гермаківка - 1:3, ФК Збручанське - ФК Кривче - 0:1, ФК Пилипче - ФК Залісся - 2:2.

   Боротьба за два місця у фіналі триває!

 Щиро підтримуємо та вболіваємо за ФК «Збручанське» та ФК «Горошова», які представляють вражаючими результатами нашу Мельнице-Подільську ОТГ.

 

Фото без опису

ФК "Збручанське"

Фото без опису  

ФК "Горошова"

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь