A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: 17.09.2020 10:48
Кількість переглядів: 455

Кабінет міністрів України змінив критерії до введення “червоних” зон щодо поширення коронавірусу. Тепер “червоний” рівень епідеміологічної небезпеки в регіонах України будуть запроваджувати при 5-кратному перевищенні середнього по країні рівня захворюваності на COVID-19.

 

За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, зміни полягають у тому, що “червоний” рівень епідемічної небезпеки встановлюватиметься за спільним рішенням Державної та регіональної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі:

  • завантаженості понад 75% ліжок у закладах охорони здоров’я протягом 5 днів підряд;

  • перевищення середнього рівня захворюваності на COVID-19 по країні на 100 тисяч населення за 14 днів більше ніж у 5 разів;

  • заборонятиметься відвідування закладів освіти у всіх зонах у разі, коли на самоізоляцію відправлено більше ніж 50% класів.


“Протиепідемічне обмеження та їх кількість на території з "червоним“ рівнем епідеміологічної небезпеки визначатиметься спільним рішенням Державної та регіональної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій із переліку, що визначено постановою. Це може бути одномоментне закриття всіх сфер, або поступове обмеження певних сфер, які в даному конкретному регіоні призводить до спалаху хвороб”, — розповів Степанов.

Степанов також наголосив, що на території “помаранчевої” зони виключається норма про заборону перевезення в громадському транспорті при заповненості 50% сидячих місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь