Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: 22.09.2020 10:10
Кількість переглядів: 508

   Друге коло Першої ліги Чемпіонату Тернопільської області з футболу триває. 20 серпня у рамках XV-туру ФК «Мельниця» приймала на своєму полі ФК «Нараїв». У воротах суперника розписалися 19-ий номер Микола Лук'янчук та 22-ий номер Іван Плосконіс.

Перемогу здобула ФК «Мельниця» з рахунком «2» : «0».

  Дякуємо двом командам за емоціно насичене футбольне дійство та бажаємо успіхів і перемог у наступному матчі.

Фото без опису

 

 Також 20 серпня, у с.Бурдяківці відбулися півфінальні матчі районного футбольного чемпіонату. Біля тисячі глядачів спостерігали за перипетіями поєдинків ФК Збручанське - ФК Озеряни та ФК Кривче - ФК Нічлава.

  У першому матчі рахунок у першому таймі відкрили збручанці, на що озерянські футболісти відповіли одним голом у другому таймі. Додатковий час не приніс результату. А в серії одинадцятиметрових ударів удача була на стороні ФК Озеряни "5"-"4".

  У другому матчі до 85 хвилини перед вели футболісти ФК Нічлава - 1:0. Але кривченці проявили неабияку волю до перемоги, і спочатку зрівняли рахунок, а потім у компенсований арбітром Олегом Чемним час провели переможний м'яч. Отже, 2:1, і ФК Кривче вийшов у фінал.

  Бажаємо командам успіхів та сміливо боротися за своє почесне місце у фіналі.

ФК "Збручанське"

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь