A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: 15.10.2020 15:18
Кількість переглядів: 440

   14 жовтня Мельнице-Подільська ОТГ відзначила День Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України та День Українського Козацтва.

   У селищній церкві Михаїла Архистратига отець Володимир відслужив святкову літургію до Пресвятої Богородиці Діви Марії, покровительки українського воїнства і всієї України. Усі щиро молились за мир і спокій у нашій державі, за злагоду і благополуччя усіх українців та за усіх воїнів України, що стоять на варті нашого добробуту.

 З нагоди свята урочистості продовжились біля могили січових стрільців, де отець Володимир відслужив панахиду за всіма загиблими, за волю України протягом усього історичного періоду її становлення та розвитку. Після чого усі бажаючі змогли покласти квіти до пам'ятника, як дань пам'яті і пошани усім загиблим. Для присутніх виступили гуртківці будинку дитячої творчості та працівники будинку культури. З вітальним словом звернувся до мельничан голова ОТГ Володимир Васильович Боднарчук.

 Дякуємо всім, хто взяв участь у культурному заході приуроченому до свят 14 жовтня, та сподіваємось, що патріотичний дух, міцність та сила в кожного з нас ніколи не згасне!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь