A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: 16.10.2020 16:51
Кількість переглядів: 429

  «Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у місті Тернопіль, в містах  Бережани,  Чортків, Кременець,  у Борщівському, Заліщицькому, Монастириському районах. З 00 годин 00 хвилин 19 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.  

 

  «15 жовтня відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. І в деяких містах та районах на Тернопільщині встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. До помаранчевої зони віднесено  Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський райони Тернопільської області.  В Україні за добу зафіксовано 5 992 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд кількості нових хворих за добу. Ми не втомлюємося звертатися до жителів області, особливо тих, хто знаходиться у зоні ризику, - це люди похилого віку, люди з супутніми захворюваннями (цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, хронічні захворювання легень), берегти себе та дотримуватись всіх рекомендацій: одягайте маски, користуйтеся антисептиками та без потреби не виходьте з дому», - зазначив Володимир Труш.
    Станом на 16 жовтня 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 16911 випадках діагноз лабораторно підтверджений (15669 випадків – дорослі, 1242 випадки – діти), з них 215 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 11712 особи.
Як поінформувала начальниця управління охорони здоров`я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко, в області хворіє більше 4000 осіб.
   «691 особа перебуває на стаціонарному лікуванні, з них - 105 - на кисневій масці, 95 - на кисневих концентраторах, 10 - на апаратах ШВЛ. 4295 осіб перебуває на амбулаторному лікуванні. Найбільше випадків COVID- 19 ми реєструємо серед категорії людей, старших 45 років», - зазначила Ольга Ярмоленко.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь