A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

25 грудня Мельнице-Подільська громада вшановує пам'ять загиблого воїна АТО Петра Андруника !

Дата: 25.12.2020 15:00
Кількість переглядів: 526

    Україна — це наша земля, рідний край, наша країна з мальовничою природою, чарівною піс­нею і мудрими, талановитими людьми. Багата історія нашої держави на славетні імена та геро­їчні події. На шляху до незалежності україн­ський народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за майбутнє нашої держави є і учасники операції об’єднаних сил антитерористичної операції, заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

    У 2014 році тисячі простих українців стали солдатами сво­го народу. Звичайні мирні люди. Інтелігентні, жар­тівливі, люблячі. Студенти, інженери, водії, вчителі, колишні військові, безробітні… Кожен із них мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

     Вони, як колись герої Крут, не вагаючись свідомо вирішили йти до кінця, лиш би бути вільними, лиш би самим мати змогу розпоряджатися своїм майбутнім, лиш би захистити Україну…

    За заповітну споконвіку мрію українського народу відважні воїни платять надвисоку ціну — власне життя.

    Одним із них був наш земляк Петро Андруник. Він пішов воювати на Схід добровольцем. Загинув у четвер, 25 грудня 2014 року, доставляючи паливно-мастильні матеріали, на атомобілі КРАЗ,в районі Орехово Луганської області, в результаті підриву фугасу направленої дії.

   Святою повинністю є вшанування пам'яті військовослужбовця, який гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності  та суверенності України.

  Розділяємо біль втрати родини загиблого воїна та завжди пам’ятатимемо свого земляка, який віддав життя, захищаючи незалежність і цілісність України. Адже Герої не вмирають! Вони назавжди у наших серцях! Їхні душі героїчним жовто-блакитним полум’ям горять!

З повагою Мельнице-Подільський селищний голова

Володимир Боднарчук !

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь