A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

25 Грудня 2020 року наші місцеві пожежники одержали чергову партію спецзасобів від своїх польських колег у рамках проекту "Вдосконалення системи цивільного захисту в ОТГ України".

Дата: 25.12.2020 15:07
Кількість переглядів: 473

   Приємно відзначити, що співпраця між нашими Мельнице-Подільськими рятувальниками та рятувальниками республіки Польща у рамках проекту "Вдосконалення системи цивільного захисту в ОТГ України", триває.

  Координатори проекту програми «U-LEAD з Європою» - Тернопільський регіональний офіс, керівник – Наталя Олегівна Онищук та Асоціація добровільних пожежних команд республіки Польща, керівником якої є генерал державної пожежної служби республіки Польща у відставці – Артур Гроссман та Агнешка Плісецька.

   25 Грудня 2020 року наші місцеві пожежники одержали чергову партію спецзасобів від своїх польських колег, вручити які прибули до нашого селища голова Борщівської Державної адміністрації Юрій Васильович Гуцул та Начальник Борщівського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області Тарас Володимирович Рогоза.

  Отож, рятувальники отримали: Металізовані шоломи з видошукачем та окулярами - 9шт.; Чоботи пожежного - 9 пар; Спеціальний захистний одяг - 9 комплектів; Балаклава пожежного - 9шт.; Ліхтарики діодні до шолому і тримачі до них - 9шт.; Рукавиці пожежного - 9 пар; куртки пожежного - 8шт.; Захисні окуляри- 25шт.; Фільтруючі напівмаски - 20 шт; Одноразові захисні костюми та рукавички - 8шт.; Сумка медична - набір екстренної медичної допомоги комплектна з ортопедичною дошкою і пов"язками.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь