Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Молодь Тернопільщини може взяти участь у ХІХ Всеукраїнському фестивалі мов та культур

Дата: 10.02.2021 14:26
Кількість переглядів: 596

  У рамках Всеукраїнського фестивалю мов та культур молодь Тернопільщини може позмагатися у співах, драматургії, віршуванні. У зв'язку з пандемією COVID-19 конкурс відбуватимуться онлайн.

  ХІХ-й Всеукраїнський фестиваль мов та культур проводиться серед представників таких вікових категорій: «Вихованці дошкільних освітніх закладів»; «Учні початкової, середньої і старшої школи» (пісенний конкурс «Кольори голосів» у межах (UFLC) Всеукраїнського фестивалю мов та культур); «Студенти вищих навчальних закладів». Для участі у конкурсі необхідно зареєструватися на сайті https://uflc.org.ua не пізніше таких дат: вихованці дошкільних освітніх закладів – до 20.04.2021 року; учні початкової, середньої і старшої школи (пісенний конкурс «Кольори голосів» у межах (UFLC) Всеукраїнського фестивалю мов та культур) – до 08.03.2021 року; студенти вищих навчальних закладів – до 09.05.2021 року.

  Учасник, який посяде перше місце на пісенному конкурсі для учнів початкової і середньої школи, здобуде право представляти Україну на співочому конкурсі «Кольори голосів», ініційованому організаторами Міжнародного фестивалю мов та культур (IFLC).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь