A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

 День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану !

Дата: 15.02.2021 10:21
Кількість переглядів: 746

 День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану !

 

   Кожного року історія все далі віддаляє нас від вогняних років  афганської війни, війни, яка тривала десять років, і принесла смерть тисячам українських родин.

  15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану. Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».

  Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

  Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку! Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв. Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

  З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра !

З повагою Мельнице-Подільський селищний голова 

Володимир Боднарчук !

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь