A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Звернення голови Мельнице-Подільської ОТГ Володимира Боднарчука з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні !

Дата: 19.02.2021 14:23
Кількість переглядів: 1226

  20.02.2021 року  наша держава відзначає Сьому річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

  Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати та сьогодні історія безжальна... Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го,  її важко буде дочитати до крапки...

   За ввесь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ, їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

  Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів - це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...

  Так на Майдані з'явилась ще одна сотня - Небесна. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв, тих  хто "положив серце й душу за нашу свободу".

  А ще, вшануємо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина, ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка,  ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня. І, при всіх намаганнях допомогти – словом, ділом  – ми ніколи не зможемо полегшити їхні страждання.

  Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу. Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників !

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою Мельнице-Подільський селищний голова 

Володимир Боднарчук !

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь