A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

100 – річчя ювілей

Дата: 05.03.2021 18:00
Кількість переглядів: 3217

Сьогодні селищний  голова Боднарчук Володимир Васильович разом з начальником Борщівського відділення пенсійного фонду України - Окопною Галиною Василівною, депутатом селищної ради – Кужіль Олександрою Василівною, спеціалістом соціального захисту населення -  Годованою Наталею Петрівною, привітали із 100-річним ювілеєм жителя с. Дністрове – Баранюка Івана Дмитровича.

Фото без опису
   З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили Івану Дмитровичу слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці, за незламність у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід, які передав своїм дітям, внукам та правнукам. 

Фото без опису
   Фото без опису Святкування дня народження – добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху, оцінити успіхи. 100 років чималий ювілей. Іван Дмитрович  багато чого побачив на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Він гідно прожив свій вік, був свідком і учасником багатьох історичних подій. При цьому залишився сильною людиною, яка вміє радіти життю і по філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. 

Фото без опису
    Бажаємо Вам відмінно себе почувати, кожен день зустрічати з посмішкою, гріти серце щастям та любов’ю рідних.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь