A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Партнерська підтримка Українського фонду соціальних інвестицій Мельнице-Подільській громаді

Дата: 17.03.2021 17:05
Кількість переглядів: 1332

Перший весняний місяць 2021 року приніс в Мельнице-Подільську громаду гарний сюрприз. В рамках реалізації проєкту «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок гранту, наданого Уряду України Японським фондом соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку і Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) завітала консультант проєкту Ірина Олексіївна Кісляк. Наша гостя вручила соціальним робітникам громади 17 велосипедів, обладнаних дорожніми корзинами, для покращення якості надання соціальних послуг незахищеним верствам населення. Координатор проєкту із української сторони Ольга Петрівна Крентовська, із сторони громади координатор Олександра Василівна Кужіль.

   Слід зазначити, що співпраця Мельнице-Подільської територільної громади з Міністерством соціальної політики та Українським фондом соціальних інвестицій уже не перший рік. Громада за кошти Міжнародного фонду реконструкції та розвитку провела роботи по реконструкції приміщення під центр надання адміністративних послуг (ЦНАП, в тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс»), отримала безкоштовно меблі та оргтехніку (комп’ютери, принтери, та інше)для облаштування приміщення, частково отримали комп’ютери та принтери для старостинських округів, з метою впровадження проєкту «Соціальна громада» та наближення соціальних та адміністративних послуг до населення. Очікує на поступлення другої частини обладнання для старостів.

   Висловлюємо свою повагу та вдячність партнерам всіх згаданих проєктів  як з української сторони, так і міжнародним партнерам. Цінуємо вашу роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь