A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

26 квітня – річниця Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 09:23
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

Весна  26 квітня 1986 року – одна із найскорботніших дат в історії нашого народу, спогад про яку пронизує серце  гострим болем.  Чорнобиль і досі є незагоєною раною.
Чорнобильська катастрофа — техногенна екологічно-гуманітарна катастрофа, спричинена двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України.
Якби не подвиг простих людей, які, ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу.
Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки  за самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. Адже ціною власного життя та здоров'я, без  вагань та роздумів, ви ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Ви, ті хто усвідомлюючи всю складність ситуації,  нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

Низький уклін усім, хто боровся зі страшною бідою. Священна пам'ять про цей подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь