A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

В Мельнице-Подільській селищній раді відбулась зустріч Касараби О.І. в.о.начальника та страхового експерта з охорони праці Ставрука І.Б. Борщівського відділення управління Фонду соціального страхування в Тернопільській області

Дата: 01.09.2021 14:15
Кількість переглядів: 974

       

               В Мельнице-Подільській  селищній раді відбулась зустріч Касараби О.І. в.о.начальника та страхового експерта з охорони праці Ставрука І.Б. Борщівського відділення управління Фонду соціального страхування в Тернопільській області з головою та представниками Мельнице-Подільської селищної ради по питанню введення електронних  листків непрацездатності.

 На підставі медичного висновку лікаря в Електронному реєстрі  листків непрацездатності  формується запис з унікальним номером  - єдиний реєстраційний номер листка непрацездатності. Такий лікарняний є підставою для нарахування страхових виплат.

Можливість отримати інформацію про електронний листок непрацездатності страхувальник (роботодавець) має на веб порталі електронних послуг  Пенсійного  фонду України. Також,  отримати інформацію стосовно е-лікарняного  може і застрахована особа (працівник), але через свій особистий кабінет на вебпорталі  Пенсійного фонду.

При необхідності працівник або роботодавець  може отримати інформацію в електронні формі на порталі Пенсійного фонду або в паперовій формі у вигляді витягу з Реєстру за усним зверненням  до територіальних органів  Пенсійного фонду України.

 Зміни торкнуться оформлення роботодавцем заяви-розрахунку за е-лікарняними працівників. Оскільки е-лікарняні не мають серії та видаються за оновленими кодами причин тимчасової непрацездатності, заяви-розрахунки за ними подаються роботодавцями  окремо  від заяв-розрахунків, сформованими за паперовими лікарняними листками.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь