Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЗАХІД. ХІІ кубок Поділля ПОДІЛЛЯ з інтелектуально-розвиваючих ігор «КРОКС».

Дата: 29.09.2021 13:57
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

"КРОКС"- це турнір інтелектуально-обдарованих, фізично розвинених дітей, зустріч старих, нових друзів. В дванадцятий раз Мельниця-Подільська стала місцем проведення  Всеукраїнського заходу: КУБКА ПОДІЛЛЯ з інтелектуально-розвиваючих ігор «КРОКС». З різних причин на кубок не приїхали команди, Заліщик, Луцька та нашої громади.   Завдяки підтримці голови Мельнице-Подільської територіальної громади Володимира Боднарчука, головного спеціаліста економічного розвитку та інвестицій Олександри Кужіль, Тернопільського видавництва «Підручники і посібники» в особі Віталія Карпи, генеральноого директора ТОВ «Кнауф Гіпс Скала» Ігора Балафіна 25-26 вересня 2021 року в приміщенні Мельнице-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся 12 кубок ПОДІЛЛЯ. Приємно, що в кубку взяла команда «Школа безпеки» - переможці останнього чемпіонату України, адже цей турнір останній перед чемпіонатом України 2021, де можна перевірити свої резерви та визначитися зі складом команд.

Отож на кубку розігрувались:

  • особиста першість
  • змагання  серед крокс-дуетів
  • командна першість

В перший день відбулися змагання в особистій першості та  серед крокс-дуетів. Перемогу в особисті першості святкувала Аліна Баранюк, команда «ЕЙДОС», другим був Олексій Боденчук, команда «Школа безпеки» м.Тернопіль), третім -  Олександр Маліновський, з команди «ЕЙДОС». В турнірі крокс-дуетів сильнішим став дует у складі Вікторії Ковальчук та Олександра Маліновського («ЕЙДОС»), друми були Віталія Шмигло та Іван Шафранський(«Формула успіху» мТернопіль. Замкнули трійку призерів дует Аліни Баранюк та Богдана Вельгана («ЕЙДОС»)

В останній день відбулися змагання в командній першості. На цей раз перемогу святкувала команда «Формула успіху» м.Тернопіль, команда «ЕЙДОС» посіла друге місце,  «Школа бепеки» - третє.

         Перемогу в загальному заліку і кубок ПОДІЛЛЯ здобула команда «ЕЙДОС» у складі: Баранюк Аліна, Баранюк Тетяна, Вельган Богдан, Ковальчук Вікторія, Маліновський Олександр, Незнайома Софія, Саранчова Руслана. Друге місце посіла команда «Формула успіху» м.Тернпіль, третє – «Школа безпеки»  м.Тернопіль.

До зустрічі на чемпіонаті України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь