Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

09 грудня 2021 року у Мельнице-Подільському будинку культури відбулася Одинадцята сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради.

Дата: 09.12.2021 17:34
Кількість переглядів: 1395

       

       09 грудня 2021 року у Мельнице-Подільському будинку культури відбулася Одинадцята сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради.
        На розгляд було винесено 7 питаннь. Основне питання було про звіт в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Мельнице-Подільська селищна лікарня» Мельнице-Подільської селищної ради Борщівського району Тернопільської області Невістюка І.В. , внесення змін до селищного бюджету на 2021р. , про затвердження договорів про передачу міжбюджетного трансферту, про затвердження  Статутів комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», та Мельнице-Подільської музичної школи в новій редакції, про ліквідацію сільських виборчих комісій та різне.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь