Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Показовий День цивільного захисту !!!

Дата: 17.05.2024 16:58
Кількість переглядів: 130

     Фото без опису

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису

    На превеликий жаль, сьогодні воєнні ризики є частиною нашого життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей, сформувати ключові та стійкі компетенції у здобувачів освіти про безпечну поведінку.

    17 травня 2024 року проведено показовий День цивільного захисту на базі Кудринецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Мельнице-Подільської селищної ради Тернопільської області для керівників закладів загальної середньої освіти Мельнице-Подільської селищної територіальної громади.
    Окрім освітян, у заході взяли участь Юрій Гук головний фахівець відділу цивільного захисту Чортківського районного управління головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій, який провів бесіду з учнями та педагогами, ознайомив їх з роботою пожежної - рятувальної техніки а також надав можливість школярам спробувати себе у ролі справжніх рятувальників, загасити умовну пожежу за допомогою подачі води пожежним рукавом.

    Пожежна команда місцевої пожежної охорони Мельнице-Подільської територіальної громади надала техніку для ознайомлення здобувачів освіти з пожежним автомобілем та безпосередньою робото їхньої структури.     Практична спрямованість заходів, що проходили протягом Дня цивільного захисту,  викликала значний інтерес учнів, спонукала їх до поглиблення знань та здобуття необхідних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій. Такі навчання – вимога часу.

  Інспектор СРПП ВП №1 м. Борщів ЧВП ГУНП в Тернопільській області капітан поліції Михайло Атаманчук та поліцейський СРПП ВП №1 м. Борщів  ЧВП ГУНП в Тернопільській області капрал поліції Юлія Гелецика провели бесіду з учнями в рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху.

   На підсумковій загальношкільній лінійці т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Мельнице-Подільської селищної ради Галина Якубовська  від імені голови Мельнице-Подільської селищної ради Володимира Боднарчука та гостей заходу відзначила, що основне завдання Дня цивільного захисту – удосконалення  теоретичних знань і практичних навичок учнів та працівників щодо дій в умовах екстремальних ситуацій колектив Кудринецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів виконав на відмінно. Організація навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності є основним пріоритетом діяльності керівника освітнього закладу Ярослави Шпак

  Злагоджені, грамотні й чіткі дії керівного складу та сил цивільного захисту закладу освіти забезпечили успішне проведення заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь