A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Дата: від до Скинути

ФУТБОЛ 2021!!!

16 травня в рамках 2-го туру обласного Чемпіонату з футболу у Мельнице-Подільській відбувся черговий матч серед команд Першої ліги ФК «Мельниця» та ФК «Нива»(Підгайці). В кінці першого тайму свій шанс використав Ярослав Козар, який класним ударом у дальну дев’ятку вивів свою команду вперед. Скориставшись помилкою захистників фінальну крапку у середині другого тайму поставив Іван Плосконіс.

09:13 17.05.2021

Україна у "жовтій" зоні карантинних обмежень

Нагадуємо, що Міністерство охорони здоров’я України щодня оновлює ознаки для визначення регіону із значним поширенням COVID-19 та публікує їх на відповідній сторінці  офіційного сайту. Відповідно до цих даних вся Україна станом на 13 травня 2021 року перейшла в «жовту» зону карантину.

15:51 14.05.2021

ФУТБОЛ 2021!!!

  7 травня в рамках 1-го туру обласного Чемпіонату з футболу у Мельнице-Подільській відбувся черговий матч серед команд Першої ліги ФК «Мельниця» та ФК «Нива». І вже на 7 хвилині Іван Плосконіс забив перший гол у ворота ФК «Нива» відкривши цим рахунок у даному футбольному  поєдинку.Також відзначились, двічі  Віктор Слободян,  Василь Пшеничний та Микола Лук’янчук.

11:28 11.05.2021

День Матері!!!

Із найщирішими словами привітань та подяки за синів, до матерів загиблих воїнів АТО Андруник Ольги Василівни і Григоришин Ганни Василівни голова громади Володимир Боднарчук та голова Чортківської районної ради Марія Чупрій.

09:45 10.05.2021

Сьогодні, 8 травня, згідно з рішенням ООН, весь світ відзначає День пам’яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни.

    Сьогодні, 8 травня, згідно з рішенням ООН, весь світ відзначає День пам’яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни.   У ці дні ми згадуємо загиблих і ще раз дякуємо живим героям. Кожному з нас важливо пам’ятати свою історію, історію свого роду, історію боротьби свого народу в усі часи. Щоби цінувати те, що маємо. Щоби не повторювати помилок минулого. Величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, прикладом вірного служіння своєму народу. Нехай над нашою рідною землею завжди буде безхмарне, мирне небо, а подвиг переможців надихає всіх нас на добрі справи в ім’я розквіту України . Пам'ять присвяченим жертвам Другої світової війни вшанували панахидою біля пам'ятника загиблим воїнам у Мельнице-Подільській, а також було покладено  квіти до підніжжя пам’ятника воїнам загиблих у цій найбільшій в історії людства війні …

12:32 08.05.2021

7 травна під головуванням селищного голови Володимира Боднарчука відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Мельнице-Подільські сільській раді.

7 травна під головуванням селищного голови Володимира Боднарчука  відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Мельнице-Подільські сільській раді.

16:20 07.05.2021

До дня Воскресіння Христового школи, та садочки Мельнице-Подільської територіальної громади прикрасили писанками скверик в Мельниці-Подільській.

До дня Воскресіння Христового школи, та садочки Мельнице-Подільської територіальної громади прикрасили  писанками скверик в Мельниці-Подільській.

16:23 04.05.2021

Подяка всім учасникам акції «За чисте довкілля»

За розпорядженням голови про організацію та проведення  на території Мельнице-Подільської селищної ради у 2021 році щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» всі населені пункти громади долучилися до виконання. В рамках акції – було проведено місячник  Благоустрою на території населених пунктів Мельнице – Подільської селищної ради. Висловлюємо подяку всім жителям громади хто взяв участь в акції: працівникам комунальних підприємств, організацій, навчальних закладів, медичних закладів, закладів культури, працівників державних установ та сільськогосподарських підприємств, мешканцям населених пунктів, за прибирання та очистку від побутового сміття прибудинкових територій, парків, кладовищ та придорожніх смуг автомобільних доріг місцевого і державного значення.

18:48 29.04.2021

Сьогодні 28 квітня в с. Панівці  відбувся захід в честь дня народження загиблого героя Григоришина Михайла

Сьогодні 28 квітня в с. Панівці  відбувся захід в честь дня народження загиблого героя Григоришина Михайла! 28 квітня йому би мало виповнитися 31 рік, та нажаль не судилося.

14:53 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь