A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Дата: від до Скинути

24 грудня 2020 року у приміщенні Мельнице-Подільського будинку культури відбулася Третя позачергова сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради .

  24 грудня 2020 року у приміщенні Мельнице-Подільського будинку культури відбулася Третя позачергова сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради .   На розляд сесії було винесено 26 питань, основні з яких затвердження місцевого бюджету на 2021 рік, а також затвердили Програми Мельнице-Подільської селищної ради ,а саме  :   - Програма Мельнице-Подільської селищної ради "Захисник Вітчизни" на 2021 рік ;   - Програма надання адресної одноразової грошової допомоги громадянам , які проживають на території Мельнице-Подільської селищної ради ;   -Програма розвитку спорту на території Мельнице-Подільської селищної ради ;   -Програма "Файна Маланка"на території Мельнице-Подільської селищної ради ;   -Регіональна цільова Програма "Дітям Тернопільщини - якісне харчування " на 2021 рік тощо.

17:03 24.12.2020

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ, ПЛАТЕЖІВ ДО БЮДЖЕТУ !

   Головне управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області звертає увагу, що у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України в Казначействі України (ЕАП) МФО 899998 відкрито нові бюджетні рахунки для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів. Нові рахунки вступають в дію з 01.01.2021.    Інформацію про реквізити нових рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів Тернопільської області розміщено на вебсторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області в рубриці «Реквізити рахунків»  

09:57 24.12.2020

19 грудня 2020 року в смт.Мельниця-Подільська у скверику на площі Галицькій відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки .

   19 грудня 2020 року в смт. Мельниця-Подільська у скверику  на площі Галицькій  відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки !    На центральній площі  зібралися жителі та гості селища, щоб стати учасниками захоплюючого святкового  дійства, яке підготували для них працівники та аматори народної творчості закладів культури та освіти нашої громади. Присутні з цікавістю спостерігали за виступами колективів.       Новорічна ялинка засвітилася яскравими вогнями, а Святий Миколай привітав усіх з наступаючим Новим роком та з рук якого, дітки отримали солодкі подарунки. До їх привітань приєднався селищний голова Володимир Боднарчук, привітавши всіх із прийдешнім святом Миколая та наступаючими новорічними святами, побажавши здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.      Веселі вітання Миколая  та хороводи з малечою довкола головної ялинки наповнили це свято неповторним колоритом та створили у селищі позитивну, дійсно новорічну атмосферу.       

12:07 21.12.2020

   15 грудня 2020 року у Мельнице-Подільському будинку культури відбулася Друга сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради .

     15 грудня 2020 року у Мельнице-Подільському будинку культури відбулася Друга сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради .     У порядку денному пленарного засідання розглянули 29 питань, основні з яких питання щодо обрання секретаря Мельнице-Подільської селищної ради, секретаря виконавчого комітету, постійних комісій , а також старостів старостинських округів Мельнице-Подільської селищної ради  та затверджено структуру виконавчих органів загальної чисельності апарату ради.

10:51 16.12.2020

До відома громадян!!!

   З метою забезпечення виконання Указу Президента України від 29 липня 2019 року №558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг» і покладених на Міністерство цифрової трансформації завдань з реалізації державної політики у сфері надання електронних послуг, що надаються за допомогою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія», у тому числі із використанням мобільного додатку «Порталу Дія», повідомляємо про можливість проведення онлайн послуг щодо реєстрації/припинення державної реєстрації фізичних осіб–підприємців онлайн за 10 хвилин.    Отримати послугу можна за посиланням https://diia.gov.ua/services/reyestraciya-fop.  

10:32 11.12.2020

 3 грудня 2020 року у приміщенні Мельнице-Подільського будинку культури відбулася Перша сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради !

     3 грудня 2020 року у приміщенні Мельнице-Подільського будинку культури відбулася Перша сесія VIII скликання Мельнице-Подільської селищної ради , яку відкрив голова селищної територіальної виборчої комісії Павло Стельмащук та оголосив результати місцевих виборів , що відбулися 25 жовтня 2020 року. Павло Стельмащук представив голову громади Володимира Боднарчука та новообраний депутатський корпус Мельнице-Подільської селищної ради до складу,якого увійшло 26 депутатів .

16:12 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь