A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Дата: від до Скинути

24 березня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.

24 березня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.

24 березня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.  На засіданні були розглянуті питання про схвалення проекту рішень Мельнице-Подільської селищної ради, про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік, про затвердження старости Дністровецького старостинського округу № 5 , та про затвердження старости Кудринецького старостинського округу № 7 Мельнице-Подільської селищної ради. Також розглянулись питання затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Мельнице-Подільський центр первинної медико-санітарної допомоги», про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Мельнице-Подільська селищна лікарня» Мельнице-Подільської селищної ради, про затвердження форми договору оренди нерухомого майна, про заходи щодо організації  подання декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік та про суттєві зміни у майновому стані.  Під час засідання були також розглянуті питання щодо земельних відносин та приватизації земельних ділянок.

17:53 24.03.2021

В Мельнице-Подільській територільні громаді відбулася нарада щодо дотримання законодавства  в частині використання пестицидів, агрохімікатів і інших засобів захисту рослин, порядок реєстрації та паспортизація пасік.

В Мельнице-Подільській територільні громаді відбулася нарада щодо дотримання законодавства в частині використання пестицидів, агрохімікатів і інших засобів захисту рослин, порядок реєстрації та паспортизація пасік.

В Мельнице-Подільській територільні громаді відбулася нарада щодо дотримання законодавства  в частині використання пестицидів, агрохімікатів і інших засобів захисту рослин, порядок реєстрації та паспортизація пасік.

15:22 09.03.2021

100 – річчя ювілей

100 – річчя ювілей

Сьогодні селищний  голова Боднарчук Володимир Васильович разом з начальником Борщівського відділення пенсійного фонду України - Окопною Галиною Василівною, депутатом селищної ради – Кужіль Олександрою Василівною, спеціалістом соціального захисту населення -  Годованою Наталею Петрівною, привітали із 100-річним ювілеєм жителя с. Дністрове – Баранюка Івана Дмитровича.

18:00 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь