A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мельнице-Подільська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 8 травня, згідно з рішенням ООН, весь світ відзначає День пам’яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни.

   Сьогодні, 8 травня, згідно з рішенням ООН, весь світ відзначає День пам’яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни.   У ці дні ми згадуємо загиблих і ще раз дякуємо живим героям. Кожному з нас важливо пам’ятати свою історію, історію свого роду, історію боротьби свого народу в усі часи. Щоби цінувати те, що маємо. Щоби не повторювати помилок минулого. Величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, прикладом вірного служіння своєму народу. Нехай над нашою рідною землею завжди буде безхмарне, мирне небо, а подвиг переможців надихає всіх нас на добрі справи в ім’я розквіту України .  

16:18 08.05.2020

Важлива інформація для закладів освіти

Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – він триватиме до 22 травня 2020 року. Таке рішення було прийняте  4 травня 2020 року, під час засідання Кабміну в Києві.  

16:45 05.05.2020

Карантин продовжено до 22 травня, але з 11 травня буде скасовано частину обмежень

  Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів. У кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Уряду 4 травня.  

11:58 05.05.2020

Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу"

  Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу"  

17:46 14.04.2020

В умовах боротьби з коронавірусною хворобою COVID -19 за сприяння нашого депутата, голови  Тернопільської обласної ради Овчарука Віктора Вікторовича, надано нову автівку для покращення своєчасної швидкої медичної допомоги мешканцям  громади

    В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що  такі люди все таки є.

15:28 03.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь